Master Class: Yonatan Raz-Fridman, Kano

Predstavljamo vam drugi Master Class u studenom!

Susnivač i CEO britanskog Kanoa, kompjuterskog kita pomoću kojeg bilo tko, bilo gdje može krenuti učiti kodirati i izrađivati računala, dolazi nam u goste, a pričat će nam o “umjetnosti početka”.

Ako imate ideju, strast i viziju, odlučili ste ŠTO želite stvoriti i ZAŠTO je važno da to stvorite, ali tu ste i stali, ovo je predavanje za vas! Yonatan će pričati KAKO dalje, podijelit će svoja iskustva o tome što su i kako činili u Kanou, gdje su u roku od 3 godine došli od ideje do proizvoda, te prodali 100 tisuća primjeraka istog (na putu su da postanu jedna od najuspješnijih Kickstarter kampanja ikada) izgradivši izuzetan tim i osiguravši investicije od investitora svjetske klase.

Yonatan je imao ključnu ulogu u dizajnu i razvoju portfelja proizvoda u Kanou, u uspostavljanju operacija koje su omogućile da Kano dostavi oko 100 000 jedinica za kupce u više od 80 zemalja s izvanrednom razinom kvalitete kao i u izgradnji ambicioznog i predanog tima sastavljenog od ljudi od više od 20 nacionalnosti sa sjedištem u Londonu te osiguravanju 19 milijuna dolara financiranja od istaknutih investitora.

Co founders of IT start up Kano, Alex Klein (checkered shirt) and Yonatan Raz-Fridman (light blue jumper) are pictured at their offices in East London on Friday 7th November 2014.

They are posing with and using their computer programming kit which is based on Raspberry Pi

Copyright: Mikael Buck
0782828201042
http://www.mikaelbuck.com

Yonatan Raz-Fridman

ZIP, Remetinečka c. 7

Thursday, 24.11.2016. 17:30