#StartupZG – Idea Bootcamp

#startupZG natjecanje u razvijanju inovativnih poslovnih ideja je efikasan i brz način predstavljanja novih ideja, formiranja timova i validiranja poslovnih pothvata. Kako bi se natjecatelje dodatno motiviralo osigurana je i novčana nagrada od 10.000 kuna.

Na početku ovog intenzivnog radnog vikenda sudionici će predstaviti svoje poslovne tehnološke ideje, a moguća je i prijava natjecatelja bez vlastite ideje koji će se tijekom formiranja timova prvog dana moći priključiti nekom od timova. Nakon što su timovi formirani, sudjelovat će u radionici ”Kako napraviti dobru prezentaciju” kako bi naučili kako svoju poslovnu ideju predstaviti potencijalnim kupcima ili investitorima. Potom slijede spajanja timova s mentorima, uspješnim poduzetnicima i pokretačima startupa iz ZIP-ove startup zajednice te rad na razvoju poslovnih ideja.

Novitet koji ovaj tip natjecanja nudi jest predavanje stranog stručnjaka po uzoru na ZIP-ov od javnosti već prepoznat projekt Master Class na kojem će gostovati Andreas Wil Gerdes, čovjek s bogatim poduzetničkim iskustvom, najpoznatijem po osnivanju StartUp Malta fundacije koja aktivno podupire razvoj startupa već 18 godina. Predavanje će se održati u petak i natjecateljima će kroz interaktivan način rada pomoći u daljnjem razvoju poslovne ideje.

Natjecanje također po prvi put nudi mogućnost spajanja studenata, ali i svih zainteresiranih, i startup timova, kako ovih koji su se priključili natjecanju tako i ZIP-ovih alumni timova koji već posluju i ostvaruju pozitivne rezultate.

Glavni partner natjecanja je Grad Zagreb koji je financijski podržao inicijativu. Natjecanje će se održati u petak 01.12. od 9 do 20 sati i u nedjelju 03.12. od 9 do 15 sati.

Prijaviti se možete putem linka do 27.11. 23:59h.

ZIP - Remetinečka cesta 7

Friday, 01.12.2017. 09:00