Coding for Women by ZIP & HUB385

U suradnji s HUB385 i u sklopu Brave New World Festivala u utorak 2.5.2017 s početkom u 10:30 organiziramo jednodnevnu radionicu Coding For Women s temom Javascripta za potpune početnice.

Ako vas je oduvijek zanimao JavaScript i web development, ali niste imali priliku ili dovoljno motivacije kako biste krenuli s tim, ovo je idealan izgovor za početak. U jednom danu ćete proći kroz osnove javascripta kao prvi korak ka web developmentu. Potrebno je ponijeti vlastiti laptop.

Predavač će biti: Šimun Strukan

Web developer, inženjer strojarstva glazbenik dog-person koji se u slobodno vrijeme bavi borilačkim vještinama. Kao web i software developer radi već preko 10 godina a posao ga je čak odveo i do dalekog Vijetnama! Osim raznih poslova tijekom godina Šimun je naučio kako raditi u Unixu MS Os OS X zna programirati u Phytonu PHP-u SQL Ruby dok web stranice izrađuje putem HTML-a HTTP/FTP CSS JavaScript. Prava osoba koja vas može naučiti prve korake u JavaScriptu i Web developmentu.
Postoji očiti nedostatak žena u IT industriji. Iako situacija više nije tako drastična odlučili smo na jednostavan način pokušati motivirati što veći broj žena da naprave prve korake u programiranju. U suradnji sa Zagrebačkim Inkubatorom Poduzetništva organiziramo jednodnevnu radionicu Javascripta za potpune početnice.

Broj mjesta je ograničen na 20 pa požurite i rezervirajte svoje mjesto. Zatvaramo prijave čim se radionica ispuni.
https://hub385.com/brave-new-world#modzipzene

Šimun Strukan

HUB385, Petračićeva 4, 10 000 Zagreb

Tuesday, 02.05.2017. 10:30