Master Class: Zero to IPO or not

Na Master Class, naš projekt edukacije u sklopu kojeg smo od 2013. godine do danas imali čast i zadovoljstvo pokretačima startupa i zainteresiranoj javnost dovesti mnoge domaće i međunarodne stručnjake u raznim područjima, ovaj put nam u goste dolazi John Bantleman, a govorit će o skaliranju startupa.

Ovaj veteran softwarske industrije prikupio je više od 20 godina iskustva u menadžementu kompanija poput RainStor, Bluedot SW, LBSM I Evolve, pri čemu je LBSM uz njegovu pomoć razvijen u tvrtku vrijednu 45 milijuna dolara. U Londonu je pak 12 mjeseci radio kao član savjetnog odbora Apax partnera, privatne grupe investitora skalabilnih tvrtki.

Da mu ne nedostaje iskustva rada sa starupima govori i činjenica da trenutno radi kao savjetnik za nekoliko startupa, Cronicle Software, NuCypher, a među njima se našao i hrvatski startup Memgraph.

Tako će se u drugom dijelu predavanja Johnu Bantlemanu pridružiti i Dominik Tomičević, osnivač Memgrapha, te će se zajedno osvrnuti na vlastita iskustva u pokretanju i skaliranju startupa, a otkrit će i planove za daljnji razvoj Memgrapha.

Registracija za ovaj događaj je obvezna putem Entrio sustava. Ulaznice su besplatne, a broj mjesta ograničen.

John_Bantleman

Jonh Bantleman

Zagrebački inkubator poduzetništva

Wednesday, 18.10.2017. 18:00