Pitch Feedback Session Vol 3.

Čuješ riječ prezentiranje i iste sekunde ti se krenu tresti noge, hladan znoj te oblijeva i srce će ti iskočiti koliko kuca? Ili misliš da super prezentiraš svoju ideju ili projekt, ali nekako ne dobivaš value koji bi  htio/htjela? Po glavi ti se nakon prezentacije vrti pitanje: “Dajem li svojim korisnicima sve potrebne informacije?”

Dođi kod nas na treći Pitch Feedback Session i vježbaj svoje prezentiranje. A mi ćemo ti reći što naglasiti, što nikog ne zanima i kako održati publiku budnom i zainteresiranom.
‘Pitch Feedback Session’ su besplatne radionice u organizaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva i HUB385, kojima je cilj pomoći osobama da uspješnije pitchaju/prezentiraju.

U ovom sessionu radionica primamo 5 prezentacija (nije važno jeste li sami ili tim), koje ne moraju nužno biti startup ili startup ideja (ukoliko jeste – još bolje), u trajanju od maksimalno 10 minuta po prezentaciji.

Da bi se prijavili, trebate nam poslati email na [email protected] sa subjektom: „Prijava na treći Pitch Feedback Session“, u bodyu emaila: svoje ime, prezime i prezentaciju.
Nakon toga Vam šaljemo potvrdu prisustvovanja na radionici. Sudionike biramo na način – tko prvi njegova prezentacija! Stoga požuri :)

Treći session se održava u srijedu 31.5.2017. godine u 17:30h, u prostorijama HUB385!

Don’t let your fear stop you, vidimo se. :)

HUB385, Petračićeva 4

Wednesday, 31.05.2017. 17:30