#StartupZG – Idea Bootcamp

#startupZG natjecanje u razvijanju inovativnih poslovnih ideja je efikasan i brz način predstavljanja novih ideja, formiranja timova i validiranja poslovnih pothvata. Kako bi se natjecatelje dodatno motiviralo osigurana je i novčana nagrada od 10.000 kuna za prvo mjesto. Druga nagrada je 2x Huawei P10 Lite koju je osigurao Hrvatski Telekom kao partner na natjecanju.

Na početku ovog intenzivnog radnog vikenda sudionici će predstaviti svoje poslovne tehnološke ideje, a moguća je i prijava natjecatelja bez vlastite ideje koji će se tijekom formiranja timova prvog dana moći priključiti nekom od timova. Nakon što su timovi formirani, sudjelovat će u radionici ”Kako napraviti dobru prezentaciju” kako bi naučili kako svoju poslovnu ideju predstaviti potencijalnim kupcima ili investitorima. Potom slijede spajanja timova s mentorima, uspješnim poduzetnicima i pokretačima startupa iz ZIP-ove startup zajednice te rad na razvoju poslovnih ideja.

Novitet koji ovaj tip natjecanja nudi jest predavanje stranog stručnjaka po uzoru na ZIP-ov od javnosti već prepoznat projekt Master Class na kojem će gostovati Andreas Wil Gerdes, čovjek s bogatim poduzetničkim iskustvom, najpoznatijem po osnivanju StartUp Malta fundacije koja aktivno podupire razvoj startupa već 18 godina. Predavanje će se održati u petak i natjecateljima će kroz interaktivan način rada pomoći u daljnjem razvoju poslovne ideje. I u ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja putem Europske poduzetničke mreže EEN financira dolazak predavača.

Natjecanje također po prvi put nudi mogućnost spajanja studenata, ali i svih zainteresiranih, i startup timova, kako ovih koji su se priključili natjecanju tako i ZIP-ovih alumni timova koji već posluju i ostvaruju pozitivne rezultate.

Glavni partner natjecanja je Grad Zagreb koji je financijski podržao inicijativu. Natjecanje će se održati u petak 01.12. od 9 do 20 sati i u nedjelju 03.12. od 9 do 15 sati.

Prijaviti se možete putem linka do 27.11. 23:59h.

ZIP - Remetinečka cesta 7

Friday, 01.12.2017. 09:00